lauantai 27. helmikuuta 2010

Emännän viihdytyksen alkeet vol 1: Hoffihepulin ohjeet aloittelijoille.


Ai vitsi mä oon ollu taas vauhdikkaalla tuulella. Me ollaan emännän kans tällä viikolla harrasteltu aamulenkeillä pitkästä aikaa peltolenkkeilyä, kun on ollut niin valoisaa ja pakkasetki on vähän hellittäny ettei oo sitä rotsia tarvinu pitää. Peltolenkkeily on kyllä kivaa, mä saan juoksennella ja säntäillä vapaana. Oon myös kaivellu korvien välistäni jo hetkeksi unohtuneen hoffihepulin ja viihdyttänyt emäntää sillä varsin sujuvasti. Alan olla siinä jo aika PRO!! Annan tässä nyt kaikille karvakorville hyvin tiivistetyt ohjeet siitä, kuinka hepuli toimii:

1. Jos oot sisätiloissa, yritä päästä ulos. Järjestä vaikka "apua-mulla-tulee-ripuli" shöy: pyöri emännän jaloissa levottomasti, takakroppa hieman kyyryssä. Vingu ja vikise, katso ulko-ovelle päin, paina persaus TIIVIISTI kämpän uusimpaan mattoon. Pitäis tehota. Jos emäntä on niin daiju ettei tajua, kynsi ulko-ovea siitä rivan kohdalta. Toimii varmasti.

2. Kun pääset ulos, käy nyt edes muodon vuoksi kusasemassa lähimmän puun/käpin/minkä tahansa juureen.

3. Sitten vedät piiiiiitkän nuuhkaisun raitista ulkoilmaa ja pyöräytä silmiä villisti ympäri pari kertaa

4. Vilkaise emäntää kysyvästi, mutta älä jää missään tapauksessa odottamaan lupaa

5. Vedä korvat luimuun ja pistä ykkönen silmään ja eiku menoks!! Paina perse mahdollisimman alas ja juokse niin kovaa ko ikään pääset. Tarkotuksena siis on että se sun ahteri suorastaan hipoo maata.

6. Tärkeää on myös huomioida etujalkojen asento: niiden pitää haroa eri suuntiin, toinen kauhoo vasemmalle ja toinen oikealle. Tämä ehkä kuulostaa mahdottomalta ja voi aluksi tuntua hieman vaikealta toteuttaa, mutta dontvori, harjoitus tekee mestarin.

7. Sitten vaan pingot "hullunkiilto" silmissä (ja silmät edelleen vähän nurinpäin) vaikka taloa ympäri sen 10 kertaa. Tai ihan niin kauan ko kunto kestää!

8. Lisää tyylipisteitä saat, jos kierrät emäntää. Ole kuitenkin varuillasi sillä tämä hieman pienempi ympyrän kehä saattaa aiheuttaa vaikeuksia hepulin puhtaaseen suoritukseen. Saatat esim. kellahtaa kyljellesi, muista kuitenki nousta nopeasti ylös ja jatkaa toimintaasi kuin mitään ei olisi tapahtunut.

9. Extra-pojot kilahtaa kassaan kun muistat että kielen tulee roikkua koko ajan toisella poskella ja mahdollisimman pitkällä

10. Sitten kun kunto loppuu, ja emäntääkään ei enää naurata, suorita hepulin loppusilaus: rojahda kesken hurjimman vauhdin suoraan emännän jalkojen juureen. Ja HUOMIO, asento on erittäin tärkeä: etukropan ja takakropan tulee ehdottomasti sojottaa eri suuntiin. Ihan kuin sut olis väkisin väännetty kieroon. Ja sitten, ota emäntään katsekontakti, pidä kieli edelleen mahdollisimman pitkällä suusta, läähätä isosti, ja näytä maailman onnellisimmalta ja kilteimmältä pikku koiralta.

Tossa vanhassa viime syksyn kuvassa mulla nyt ei ihan täydellinen toi loppusilaus asento ole, mut osviittaa siitä saa! Emäntä oli niin hijas sen kameransa kans... Että ei muutako reenaamaan!!! Hyvä siitä tulee =) Jos tarviitte lisää vinkkejä, tai tarkennuksia ohjeisiin, niin ei muutako postia allekirjoittaneelle.

t. Luka - the - hepuliexpertti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti