keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

oho, huhtikuu jo!


melkeen en oo huomannu että kuukausiki vaihtu! koko ajan on joko a. satanu tai b. ollu niin sumusta ettei nää edes kalenteria. Tosi tympiää!

Eilen kävin emännän kans reeneissä. Oli kyllä lystiä! Mie niin osaan jo kaiken. Nyt vaan pitäs tuo emäntä saaja katteleen sopivaa mölli- tai alo-kisaa mulle. Tuossa kuvassa me ollaan koko eilinen reenikööri paikallaanmakuussa. Takana on Roki (Wartijan Geppo), sit mie, sit Luga (Hoffenheimin Bulvanus) ja ekana Baxi (Laruskan Baxi). Kiltisti pötkötellään, kukin tyylillään :)

Pääsiäinenki sit meni että viuhahti! Me oltiin kaks yötä pääsiäisen vietossa emännän kotona. Oli kyllä kivaa taas päästä Sera-tätin kans leikkimään. Ja paimensin mä vähän niitä kissojaki. Ei ne kyllä edelleenkään mua diggaa yhtään, sähisevät vaan ja sohivat niillä terävillä kynsillään...

Sunnuntaina emäntä lupas viedä mut Kalajoelle mätsäriin. Ehtii kuulemma vielä hyvin reenata ko sit viikon päästä on Vaasan KV-näyttely. Laitan mätsärikuulumisia sit sunnuntaina... sikälimikäli siitä mitään kerrottavaa on =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti