perjantai 10. helmikuuta 2012

Tää kävi kuulkaa REENEISÄ!

uskokaa tai äläkää, mutta totta se on! Emäntä piti lupauksensa (PAITSI: ne pekonit se unohti, sillä oli vaan lihapullia, dämed!!) ja roudas mut reeneihin. Pennun kans mentiin, isäntä kun oli töisä. Ja kävi siinä vielä sitte niin kivasti että pakkaset oli hyydyttäny ton "koirankuljetusauton" joten niinpä sinne ykkösauton eli OMG:n takapenkille tungettiin sekä pentu että koira. Ja hyvinhän me sinne mahduttiin, emäntä vielä laski sen keskellä olevan käsinojan alas, etten mää vaan "tunge pennun syliin". No, not gona häpen. Kiltisti kerällä pötkötin omalla puolellani :)


no mutta, vähänkö oli siistiä nähä muitaki hoffentotteja!!! ei meitä kovin montaa koirakkoa sielä ollu, mutta se vähänenki riitti mulle! Olin kyllä niin intopinkeenä, että emäntä ei tienny miten päin se ois mun kans ollu. Mut, saatiin me kuitenki aikaseks pari nättiä seuraamispätkää. Ja kokeiltiin kolmen koiran porukassa myös paikallaanmakuuta. Emäntä oli vähän epävarma että mitenköhän täsä käy, mutta niinpä me vaan mentiin sinne mukaan ja kuulkaapas kun minä poika se vaan maata rönötin siinä paikallani justahan niinkö pitiki. Ja emäntä kävi välillä piilossakin. Että vois se emäntä vähän skarpata tuon luulotautinsa kans, EN MÄÄ NY IHAN PÖKÖ KUITENKAA OLE!!



Pentukin viihty hallilla vallan mainiosti. Siellä se kulki eestaas ja roudas mukanansa millon mitäki ruutu-merkintäpurkkia ja törppöä. Ja jonku tunnarikapulatki se pöydältä varasti. Ja vallan mainiosti toimi häiriönä kaikille reenaajille. Että senki puolesta vois sanoa että NYT alko meijän reenikausi, kerta pentuki sielä viihtyy. Ja ton Rokin emäntä lupas ottaa ens kerralla niittenki pennun mukaan, niin eiköhän me saada sinne kunnon tenava-korneri vielä :)

Tuosa ylläolevassa kuvassa pentu pohtii että kumpikas näistä ny olikaan se meijän Luka.

Ja joo, voisko joku nyt jeesata emäntää kun se pohtii täälä päänsä pahki että ilmottaako se mut Vaasan KV:hen...

2 kommenttia:

  1. Just mietin kans, et mahtoko teletappi tunnistaa oman treenarinsa ;D

    VastaaPoista
  2. Käske sen emäntäs vaan ilmoittaa sut sinne näyttelyihin. Eiköhän noin komee äijä sieltä pokaaleja kahmi ja ehkä vielä ison pussin ruokaakin..=)

    Tiina alias wenska

    VastaaPoista